szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Levegőn szárított mangalicasonkát, kézzel válogatott paprikát, húsgalambot, valamint zöldségkeveréket is díjaztak.

Kiosztotta a Magyar Gasztronómiai Egyesület a kiváló minőségű magyar termékeknek járó Aranyszalag Minőség tanúsítványt. A termékeket élvonalbeli szakácsok, szakemberek javasolják, a tesztelésben rajtuk kívül az átlagfogyasztó is részt vesz – írták.

Az idei díjazottak:

  • a Bálint húsgalamb Dunaújvárosból,
  • a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika,
  • Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája,
  • és a Saliverzum zöldség és salátakeverék Szegedről.

Az új díjazottakkal együtt már 17 termék van, amely megkapta az Aranyszalagot.

HVG

HVG-előfizetés digitálisan is!

Rendelje meg a HVG hetilapot papíron vagy digitálisan, és olvasson minket bárhol, bármikor!