szerző:
hvg.hu

Levegőn szárított mangalicasonkát, kézzel válogatott paprikát, húsgalambot, valamint zöldségkeveréket is díjaztak.

Kiosztotta a Magyar Gasztronómiai Egyesület a kiváló minőségű magyar termékeknek járó Aranyszalag Minőség tanúsítványt. A termékeket élvonalbeli szakácsok, szakemberek javasolják, a tesztelésben rajtuk kívül az átlagfogyasztó is részt vesz – írták.

Az idei díjazottak:

  • a Bálint húsgalamb Dunaújvárosból,
  • a kézzel válogatott szegedi Rubin paprika,
  • Baumgartner Antal levegőn szárított mangalicasonkája,
  • és a Saliverzum zöldség és salátakeverék Szegedről.

Az új díjazottakkal együtt már 17 termék van, amely megkapta az Aranyszalagot.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.

Állj mellénk!

Tegyünk közösen azért, hogy a propaganda mellett továbbra is megjelenjenek a tények!

Ha neked is fontos a minőségi újságírás, kérjük, hogy támogasd a munkánkat.
Gyurcsány: A Fidesz valójában vesztes

Gyurcsány: A Fidesz valójában vesztes

Cápatámadásban meghalt egy úszó Hawaiion

Cápatámadásban meghalt egy úszó Hawaiion

A Microsoft megépítette a mesterséges intelligenciát, amitől sokkal tisztább lesz a robotok beszéde

A Microsoft megépítette a mesterséges intelligenciát, amitől sokkal tisztább lesz a robotok beszéde

Rossz hír jött: kettétört a patagóniai jégmező a klímaváltozás miatt

Rossz hír jött: kettétört a patagóniai jégmező a klímaváltozás miatt

Orbán kitért a Fidesz néppárti jövőjét firtató kérdések elől

Orbán kitért a Fidesz néppárti jövőjét firtató kérdések elől

"Nehogy pont ezen múljon a párt sikere!" – gondolhatták szombaton éjjel a Fidesznél

"Nehogy pont ezen múljon a párt sikere!" – gondolhatták szombaton éjjel a Fidesznél