szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

A paradicsomszósz beszállítója nem tudja kizárni, hogy fémdarabok kerültek az üvegekbe. Az Aldi azonnal felfüggesztette az értékesítést.

Fogyasztóvédelmi okokból visszahívja az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. valamennyi magyarországi üzletéből a Cucina Nobile klasszikus vagy rusztikus pizzatészta paradicsomszósszal 600 g nevű termékét. A visszahívás oka, hogy a beszállító a Wewalka GmbH Nfg. KG szerint

a pizzatészta mellé csomagolt paradicsomszószban fémdarabkák lehetnek.

A potenciális veszély csak a termékhez csomagolt paradicsomszószt érinti. Az Aldi szerint a pizzatészta – a mellé csomagolt szósz nélkül – minden további nélkül fogyasztható.

Az érintett termékek minőségmegőrzési ideje augusztus 14. és 16. közé esik és a 5718-as cikkszámon voltak kaphatók minden magyarországi Aldiban. A terméket a lánc bármelyik üzletébe vissza lehet vinni, a számla vagy nyugta nélkül is visszaadják az árát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
11 millió éves madár csontjait ásták ki Németországban

11 millió éves madár csontjait ásták ki Németországban

A magyarok majd kétharmada még mindig uniópárti

A magyarok majd kétharmada még mindig uniópárti

100 ezernél is többen kapták meg a diplomájukat nyelvvizsga nélkül

100 ezernél is többen kapták meg a diplomájukat nyelvvizsga nélkül