szerző:
ecoline.hu
Tetszett a cikk?

A magyar befektetési szolgáltató Zágrábban nyitott irodát a délkelet-európai vállalati tranzakciókkal, például...

A magyar befektetési szolgáltató Zágrábban nyitott irodát a délkelet-európai vállalati tranzakciókkal, például felvásárlásokkal, fúziókkal kapcsolatos tanácsadói feladatok ellátására. Az Equilor a következő években a délkelet-európai régió gazdasági felzárkózásának felgyorsulására számít, elsősorban a délszláv országok uniós csatlakozási törekvései miatt.

A lengyel és cseh piacon már jelen van az Equilor Befektetési Zrt. A cég akkor döntött horvátországi irodanyitásról, amikor nyilvánvalóvá vált, hogy a délszláv országok felzárkózási folyamata intenzív hatást gyakorol az infrastrukturális fejlesztésekre, aminek következményei várhatóan érezhetők lesznek a tőke- és szakértelem import iránt fokozódó keresletben is. Ezek a folyamatok kiemelkedő befektetési lehetőségeket jelenthetnek a határon túli terveket dédelgető magyar és nemzetközi befektetők számára is, amely a vállalatfelvásárlási aktivitás felpezsdülését eredményezi majd a régióban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Alig használt Ferrari Enzo várja új gazdáját

Elütöttek egy gyalogost a zebrán, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Elütöttek egy gyalogost a zebrán, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén

Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén