szerző:
MTI / hvg.hu
Tetszett a cikk?

Tankcsapda koncertet rendeznek utoljára a Petőfi híd budai hídfőjénél a Goldmann György téren található Zöld Pardon szórakozóhelyen. A szabadtéri koncerthelyszín ma este bezár, de a tervek szerint új helyszínre költözik.

Az újbudai önkormányzat képviselő-testülete lakossági panaszokra hivatkozva döntött úgy, hogy nem hosszabbítja meg a Zöld Pardon október 31-én lejáró közterület használati szerződését, ezzel 13 éves működés után jelenlegi helyén bezárásra ítélte a szórakozóhelyet.

A Zöld Pardonnak október 31-ig kell elhagynia a Goldmann György teret, így hamarosan megkezdődnek a bontási munkálatok.

A szórakozóhely egy korábbi közleményében azt tudatta, hogy tudomásul veszi a képviselőtestület döntését, és új helyszín után néz. Mivel a XI. kerületi önkormányzat részéről eddig csak informális sugalmazások történtek, várják a hivatalos helyszínjavaslatot: "Nem félünk tőle, hogy nem lesz hová mennünk, mert vannak megkereséseink más kerületekből is" – állt a szórakozóhely szeptember 22-i közleményében.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!