szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Be nem teljesülő vágyak, tabuk, küzdelmek, kacérkodás a boldogsággal: egy új előadás a társkeresés témáját járja körül.

Ismerkedünk az utcán, a világhálón, a társkereső ügynökségeken keresztül, a diszkókban, a házibulikban, a partikon, utazás közben, a munkahelyünkön, az iskolákban, tanfolyamokon.

Amióta az emberiség kettészakadt két nemre, az egyes ember életének egyik fő feladata és tevékenysége hozzáillő párjának megtalálása – a társkeresés. A legtöbben társra - szexuális és lelki partnerre - vágyunk, és a legkülönbözőbb lehetőségeket vesszük igénybe, hogy rátaláljunk az ideális jelöltre. Ennek során komoly erőfeszítéseket teszünk azért, hogy a köztünk és a másik ember között lévő távolságot legyőzzük – és mindannyian tudjuk, hogy ez sokszor nem is olyan könnyű.

A csábítás trükkje
©

De hogyan teremtünk kapcsolatot a másik nemmel? Milyen gondolataink, reményeink, érzéseink vannak? Milyen vágyaink és milyen félelmeink?  Milyen szerepet játszunk, melyik arcunkat öltjük fel az első találkozások alkalmával? A Zéró Balett megmutat néhány jellemző változatot arról, hogy még kölcsönös, és nyilvánvaló vonzódás esetén is hosszú utat kell megtennünk, mire közel kerülhetünk a másikhoz.

A megismerkedés folyamata egy izgalmas utazás, amelynek során tudatosítanunk kell saját vágyainkat és elvárásainkat, és szembe kell néznünk félelmeinkkel. Meg kell tanulnunk elfogadni önmagunkat, és – kompromisszumokat kötve – a másikat is. A Süti, bor, tánc, szex szereplői saját életükből hozott humoros példákon keresztül játsszák el - először március 16-án este 8-kor, majd egy nappal később is ugyanebben az időpontban a Jurányi Inkubátorházban - az emberek között húzódó pszichológiai természetű határok átlépésének nehézségeit.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=nDyt-EpQG2g

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást

A GM egymillió kanadai dollárból fogna a furgon gyártásába, amivel forradalmasítanák a fuvarozást

Lengyelország törvénnyel akadályozná meg a facebookos tiltásokat

Lengyelország törvénnyel akadályozná meg a facebookos tiltásokat

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen

A Jobbik végrehajtást indított a Magyar Nemzet ellen