szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Hatan vehettek át Junior Prima-díjat magyar sajtó kategóriában csütörtökön Budapesten.

Az idei díjazottak Oroszi Babett, az Átlátszó hírportál munkatársa, Máté Bence természetfotós, Csiki Gergely, a Portfolio gazdasági hírportál munkatársa, Bihari Ádám, a TV2 riportere, Seres Gerda, az InfoRádió munkatársa és Jenei Miklós, az Index hírportál újságírója.

A díjazottak kétmillió forint pénzjutalmat kaptak, valamint Horváth Csaba Árpád kisplasztikáját, amelyet a díj mecénási feladatait ellátó Kavosz Zrt. terveztetett.

A hat díjazottat 54 jelölt közül választotta ki a zsűri, melynek tagjai Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, Kálmán Olga újságíró, televíziós műsorvezető, Krizsó Szilvia újságíró, Balogh Gabriella, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja, Gazsó L. Ferenc, az MTI vezérigazgatója, Simon Zsolt, a TV2 vezérigazgatója, Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének főtitkára, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint Krisán László, a Kavosz Zrt. vezérigazgatója voltak.

A Junior Prima-díj a Prima Primissima Alapítvány elismerésének kiterjesztéseként jött létre. Magyar sajtó kategóriában 2008 óta évente díjazzák a harminc év alatti fiatal, munkájuk iránt elkötelezett, alapos szakmai tudással rendelkező újságírókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt a legidősebb brit

Meghalt a legidősebb brit

Kijárási tilalom van Szlovákiában, szinte csak munkába lehet járni

Kijárási tilalom van Szlovákiában, szinte csak munkába lehet járni

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele

Csak akkor környezettudatos a magyar, ha spórol is vele