szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szervezési nehézségek miatt nem rendezik meg a Kingdom of Hegyalja fesztivált. A koncerteket lehet, hogy Budapesten pótolják.

Hivatalosan bejelentették, hogy elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A hegyalja. info híre szerint arról, hogy ebben az évben sem tartják meg a programot, már napok óta beszéltek a helyiek. Egyelőre annyit tudni, hogy a világszerte ismert fellépők (Eagles of Death Metal, Clean Bandit, The Darkness) koncertjeit lehetséges, hogy Budapesten, a Petőfi Csarnokban tartják meg.

Kovács Péter a fesztivál egyik szervezője a langologitarok.hu-nak annyit mondott, hogy "a fesztivál területének birtokba vételével váratlanul olyan bizonytalanságok léptek fel több helyrajzi számmal kapcsolatban is, hogy nem merték bevállalni a nyitást".

A rendezvényt egyébként nagyon várták a térségben élők, a tavalyi elmaradás is hatalmas károkat okozott. Idén új szervezőcsapat próbálkozott a fesztivál átpozicionálásával

Az viszont tény, hogy Tokajban rengeteg üres szálláshely volt még ezen a héten is, több szállásadó a Facebookon panaszkodott.

A jegyeket árusító eventim.hu-n is lezárták a rendelést. Azoknak, akik már megvásárolták a jegyüket, illetve bérletüket, a kifizetett összegeket természetesen visszatérítik a szervezők. További információ itt kérhető: [email protected]

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Orbán a Facebookra kirakott véleménycikkben sorosozik

Orbán a Facebookra kirakott véleménycikkben sorosozik

Gyártási hiba árnyékolja be az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát

Gyártási hiba árnyékolja be az AstraZeneca vakcinájának hatásosságát

Gergely Róbert lángosfutárnak állt

Gergely Róbert lángosfutárnak állt