szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a kultsorozat hatrészes új évadjára még 2016 januárjáig várnunk kell, de már kijött az első előzetes, ami leginkább a nosztalgiára épít, de néhány másodpercnyi vadonatúj anyagot is tartalmaz.

A Twin Peaks újraélesztésének híre után kezdtek el pletykálni arról, hogy egy másik legendás szériát, az X-aktákat is újra képernyőre küldenék, 13 év kihagyás után - ezt végül márciusban erősítették meg a sorozatnak otthont adó Fox csatorna képviselői, valamint Chris Carter készítő.

Az első fotók már megjelentek a 2016. január 24-én debütáló, hat epizódot számláló minisorozat készítéséről, és az első hivatalos kedvcsináló videóig sem kellett sokat várni - igaz, a Fox promója egyelőre leginkább archív felvételekkel fokozza a hangulatot, de így is jutott egy vadonatúj jelenet a 40 másodpercbe. Murder és Scully ügynök bevonulását egy párbeszéd kíséretében láthatjuk.

"Azt hiszem, hogy amit keresünk, az az X-aktákban van. Minden eddiginél biztosabb vagyok benne, hogy az igazságot ott találjuk" - mondja Mulder, mire Scully felel: "Az igazságot már hallottam, Mulder. Most már válaszokat akarok".

A sorozat újraindításával bővebben itt foglalkoztunk.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Figyelmeztetést adtak ki az egész országra sűrű köd miatt

Figyelmeztetést adtak ki az egész országra sűrű köd miatt

106 újabb áldozata van a koronavírusnak

106 újabb áldozata van a koronavírusnak

Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés

Kutatók állítják, egy különleges terápiával visszafordítható az öregedés