szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A hercegi visszaemlékezés jövőre lát majd napvilágot, jelenti a Rolling Stone.

Könyve, mely a poptörténelem egyik legizgalmasabb önéletírása lehet, a kiadó, a Spiegel & Grau szerint „szokatlan és poétikus utazás lesz életén és kreatív munkásságán keresztül”.

A családi életéről, személyes gyökereiről, s egynémely emblematikus dala történetéről is szóló kötet 2017 őszén kerül a boltokba.

„Prince kiemelkedő figura a globális popkultúrában, zenéje pedig megszámlálhatatlan ember, több generáció életének filmzenéje, kreatív zsenije meghatározza életünk zenei térképét”, mondja a kiadó főszerkesztője, Chris Jackson.

©

Hogy milyen fejezetekre számíthatunk a Prince-önéletrajzban, arról még nincsenek információk, de, ahogy azt a Rolling Stone is aláhúzza, a művész életútja nincs szűkében fordulatoknak, szóval van miről mesélni: legyen szó akár a Warner-lemezkiadós konfliktusról, melynek nyomán Prince felvette a The Artist Formerly Known As Prince (A Korábban Prince Néven Ismert Művész) nevet, vagy éppen múzsáiról és nőügyeiről, netán karrierje korai szakaszáról, melyet a Purple Rain című filmben is bemutat.

Prince-ről legutóbbi HitNRun Phase One című nagylemeze kapcsán írtunk. Az albumnak 2015 decemberében jelent meg a Phase Two utónevű ikerlemeze.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az Autóklub törvénymódosítást kezdeményez a gépjárműadó kerekítése miatt

Az Autóklub törvénymódosítást kezdeményez a gépjárműadó kerekítése miatt

Szijjártó a Fidesz kilépéséről: Manfred Weber szégyellje magát!

Szijjártó a Fidesz kilépéséről: Manfred Weber szégyellje magát!

Kötelező lesz az FFP2-es maszk használata a XII. kerületi polgármesteri hivatalban

Kötelező lesz az FFP2-es maszk használata a XII. kerületi polgármesteri hivatalban