szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két aktuális sztárszínész szerepét is megerősítették az A. A. Milne és a Róbert Gidát ihlető fia közti kapcsolatot bemutató filmhez.

A Deadline-nak megerősítették, hogy a Goodbye Christopher Robin című, általában csak élőszereplős Micimackóként emlegetett Disney-film két főszereplője Domhnall Gleeson és Margot Robbie lesz – előbbi a mese íróját, A. A. Milnét, utóbbi pedig feleségét, Daphnét alakítja majd.

A film címe egyrészt Milne fiának nevére, másrészt a mesében szereplő Róbert Gida angol nevére utal – a film az író és a fia közötti zűrös kapcsolatot dolgozza fel. Milne a gyereke játékai alapján írta meg a Micimackó történetét, amelyben a csacsi öreg medve mellett a többi plüssfigura, Tigris, Malacka, Nyuszi vagy Füles is helyet kapott.

Domhnall Gleeson A visszatérő c. filmben
©

Domhnall Gleeson (aki egyébként az ír színészóriás, Brendan Gleeson fia) tavaly olyan filmekben hívta fel magára a figyelmet, mint a Brooklyn, az Ex Machina, A visszatérő vagy a Star Wars 7, amelyben az Első Rend tisztjét, Hux tábornokot játszotta.

Az ausztrál Margot Robbie elsőként A Wall Street farkasa című filmben mutatta meg magát igazán a szélesebb közönségnek, de feltűnt a másik nagy brókerfilmben, A nagy dobásban is, legközelebb pedig a Tarzan legendája Jane-eként és a Suicide Squad őrült szuperhőseként, Harley Quinnként láthatjuk – később saját filmet is kap a karakter.

Margot Robbie és Leonardo DiCaprio A Wall Street farkasa c. filmben
©

Most már az is biztos, hogy Simon Curtis (Egy hét Marilynnel, Hölgy aranyban) rendezi a filmet – tőle érkezik majd egyébként a francia sikerfilm, az Életrevalók amerikai változata is, Bryan Cranston és Kevin Hart főszereplésével.

A bemutató időpontjáról egyelőre nincsenek információk.

A dzsungel könyve-film elkápráztat, de hiányzik belőle a szív

Az Avatar óta nem láttunk ilyen látványos világot egy filmben, de aki a Disney-rajzfilm játékosságára számít, az csalódni fog az élőszereplős A dzsungel könyvében. A sötétebb, realistább változatból kimaradtak a vicces párbeszédek, de a főszereplő kisfiú a hátán viszi a filmet - a digitális trükkökért felelős csapattal együtt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított

A Föld őslégköre a mai Vénuszéhoz hasonlított

Egy csók miatt bojkottálnák a Netflixet Indiában

Egy csók miatt bojkottálnák a Netflixet Indiában

„Abból nem indulhatok ki, hogy a magyar kormányfő bukásához szeretnék hozzájárulni átütő erejű drámával”

„Abból nem indulhatok ki, hogy a magyar kormányfő bukásához szeretnék hozzájárulni átütő erejű drámával”