szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Chris Martin eleget tett fia kérésének, és az egyik Coldplay-koncerten előadott két dalt a kultfilmből, de azért ehhez segítségül hívta a feladatra legalkalmasabb embert.

A Coldplay most épp Amerikában turnézik legfrissebb lemezével (Head Full Of Dreams), és a New Jersey-ben tartott koncertre nem akármilyen meglepetéssel készültek. Egy rövid bejátszás után, amelyen Moses, Chris Martin fia kéri apját, hogy játszanak valamit "minden idők legjobb mozijából", a Vissza a jövőbe című filmből, a frontember nem tétovázik, és belecsap zenekarával az Earth Angelbe. A szám felénél érkezik aztán Michael J. Fox, aki nem olyan fürge ugyan, mint a filmben, azért a gitár még mindig jól áll a kezében. Főleg, hogy utána még jobban kiélheti magát a Johnny B. Goode alatt.

 

„A jövőd nincs megírva" - ezt üzeni a Vissza a jövőbe dokija

2015. október 21. a filmkedvelők legendás napja: a Vissza a jövőbe című filmben ezen a napon érkezik a jövőbe (a mába?) Marty McFly és a Doki. Az utóbbi ennek apropóján üzent a mának (jövőnek?).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Újabb emeletes vonatokat állít forgalomba a MÁV

Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak

Doku360: Senki nem mondja a családban, hogy az elején hittünk a náciknak

Kirúgták, majd szentként kezdték tisztelni - 50 éve halt meg Charles de Gaulle

Kirúgták, majd szentként kezdték tisztelni - 50 éve halt meg Charles de Gaulle