szerző:
hvg.hu

John Heard 72 eves volt.

Meghalt John Heard. A 72 éves amerikai színészre Palo Alto-i szállodai szobájában találtak rá, halála oka egyelőre nem ismert. A rendőrség nem zárja ki az idegenkezűséget – írja a TMZ.

John Heard egy 2006-os fotón
©

A színész több tévésorozatban, például A szökésben, a Miami helyszínelőkben vagy az NCIS: Los Angelesben játszott, a Maffiózók korrupt nyomozójának megformálásáért pedig Emmy-díjra is jelölték. Legismertebb szerepe mégsem ez volt, hanem a Reszkessetek betörők, ahol a főszereplő Kevin apját, Peter McCallistert játszotta. 

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!