szerző:
hvg.hu

A szerző, Csepella Olivér Facebook-oldalán adott hírt arról, hogy hamarosan megjelenik a jó ideje várt alkotás.

A Nyugat+Zombik közösségi finanszírozásban készült, Csepella 2014 óta gyűjtötte a pénzt a képregény elkészítésére, a projekt pedig igen sikeresnek bizonyult, közel 28,000 dollár gyűlt össze.

A rajzoló, akivel 2014-ben a hvg.hu interjút készített, 2015 karácsonyára ígérte Nyugat+Zombikat, de az első rész is csak 2016 elejére készült el, később megjelent egy részlet az Apokrif magazinban is.

Csepella időközben többször is kommunikált a képregényről Facebook-oldalán (többek közt itt és itt), most pedig egy nagy KÉSZ! felirattal és egy mellékelt tömör közleménnyel adott hírt arról, hogy projekt célba ért.

KÉSZ VAN EZ A HÜLYE KÉPREGÉNY! Már a nyomdában vár, holnap ott leszek egész nap. Aztán szépen megírok minden részletet és válaszolok minden kérdésre. Nem rögtön utána, mert rögtön utána lefürdök és alszom 12 órát. Na de rögtön utána!

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!