szerző:
Németh Róbert

Egyébként pedig: ez nagyon meta.

Az űrben, értik: az űrben is levetítik Az utolsó jediket. A Föld felett körülbelül 400 magasságban keringő Nemzetközi Űrállomáson.

Arról, hogy pontosan mikor és hogyan, nem szól a fáma, ám azt a NASA képviselője megerősítette, hogy lesz mozizás.

A Mashable kérdésére a NASA azt válaszolta, az asztronauták digitális file-ban kapján meg a filmeket, amiket laptopon vagy projektoron néznek meg.

Az ISS (International Space Station) jelenlegi személyzete: Pavel Vlagyimirovics Vinogradov, Alekszandr Alekszandrovics Miszurkin, és Fjodor Nyikolajevics Jurcsihin (Oroszország), Christopher J. Cassidy és Karen L. Nyberg (USA), Luca Parmitano (Olaszország)

A filmről itt írtunk.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!