szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A rendező szerint „vannak emberek, akik konkrétan mások nyomorából élnek, köztudott. Puzsér Róbert is egy ilyen ember, aki abból tartja fönn kis üzletét, hogy lehugyoz mindent, ami mozog: valójában nem csinál semmit.”

Schilling a #metoo kampány, Sárosdi Lilla és Havas Henrik ügyei miatt ment neki Puzsérnak, aki azt írta, feleségét, Sárosdi Lillát csak azért vették komolyan, mert a Krétakör Színház körül ingyen osztják a privilégiumokat. Szerinte róla és Sárosdiról azt írnak, amit akarnak, de a Krétakört nem hagyja.

„A Krétakör 23 éves történetét belekavarni ebbe a napi mocsárba? Ez a történet sok ezer ember története, közös élménye, munkája, szíve és lelke.”

Puzsérról még azt írja, azért lehet sikeres, mert a magyar közeg befogadja, amit mond, „hiszen micsoda öröm, amikor valakit ocsmány módon gyaláznak, Puzsér is jól megél, bőven jól. Mielőtt bárki is visszatámadna, én nem ebből élek, nekem nem hoz hasznot a Facebook, sem az, ha írok, sem az, ha beszélek. Én nem nézem naponta, hogy kinek a nyomorából tudnék kiszuszakolni némi hírnevet és pénzt a magam számára.”

Schilling szerint Puzsér „egy hivatásos troll, aki bármilyen szart összehadovál, csak érdekes legyen. Számomra ő pont azon a szinten van, mint Baukó Éva és Havas Henrik. Nem fölöttük, mellettük, hanem pont ott, ahol ők: a magyar bulvármocsok legalján.”

Az ATV pont most közölte, lezárult a belső vizsgálatuk Havas ügyében, nem hosszabbítják meg lejáró szerződését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!