szerző:
hvg.hu

A színész állítólag többször is megütött egy stábtagot.

Beperelte Johnny Deppet a City of Lies című film egyik stábtagja, mert állítólag megütötte a forgatás alatt.

A CNN által megszerzett perirat szerint Gregg "Rocky" Brooks, a film egyik helyszínmenedzsere azt állítja, Depp kétszer, erőteljesen bordán vágta, miután közölte vele, hogy aznapra le kell állniuk a forgatással.

Az incidens 2017 áprilisában, a Los Angeles-i Barclay Hotelben történt.

Az irat szerint Depp addig üvöltött és inzultálta Brooks-t, amíg a testőrei el nem vitték a helyszínről.

Brooks szerint a színész az egész forgatás alatt ivott és drogozott, és az incidens alatt is dőlt belőle az alkoholszag.

A színész ügyvédje egyelőre nem kommentálta az esetet. A helyszínmenedzser egyébként a stúdiót is perelni fogja, ugyanis kirúgták, miután nem volt hajlandó írásba adni, hogy nem fog perelni a verekedésért – írja a CNN.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!