szerző:
hvg.hu

Vecsei H. Miklós és Csapó Attila akciójáról videó is készült.

Nem kis meglepetésben volt részük azoknak, akik ma reggel metróval indultak iskolába vagy a munkahelyükre: a Vígszínházban futó A Pál utcai fiúk című zenés darab két sztárja, a Nemecseket alakító Vecsei H. Miklós, valamint a Geréb szerepében látható Csapó Attila személyesen is osztogatták a POKET-könyveket a szerelvényen utazóknak.

Az akció láthatóan jól sikerült, az erről készült videós összefoglalóban látszik, mindenki örömét lelte a rendhagyó ajándékban. Ilyen könyveket árusított korábban a Madách téri Örkény Színház előtt kihelyezett automata is.

A könyvek nem csak azért különlegesek, mert okostelefon méretben készültek, a POKET missziója sem hétköznapi: kiötlői célja az, hogy a fiatalabb generáció ne csupán mobilján olvasson, hanem igenis szánjon időt kortárs és klasszikus irodalmi művekre is. A zsebkönyvekben pedig ilyen szerzemények sorakoznak.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gifeket, videókat.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!