szerző:
hvg.hu

Igen, az alkotók a legkézenfekvőbb megoldást választották.

Kijött a november 2-án érkező befejező évad új előzetese, amiből kiderül, hogyan lesz egy csapásra Kevin Spacey-mentes a Kártyavár. Hát úgy, hogy megölik.

"Azt azért elmondom Francis, hogy amikor engem eltemetnek, az nem a hátsó kertünkben lesz. És sorban fognak állni az emberek, hogy leróják a kegyeletüket" - mondja a Claire Underwoodot játszó Robin Wright a teaserben.

Egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Underwood halálának oka. Mint ismert, a sorozat forgatását tavaly októberben függesztették fel, miután a sorozat főszereplőjét alakító Kevin Spacey ellen sorban jelentek meg a zaklatási vádak, később pedig a szérián dolgozó stábtagok is előálltak saját történeteikkel a színészről.

A Netflix saját gyártású tartalmaiért felelős vezetője, Ted Sarandos később bejelentette, hogy a hatodik évad forgatása 2018 elején folytatódik, de a záróévadban Kevin Spacey nem fog szerepelni, az egyetlen főszereplő Robin Wright marad.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!