szerző:
hvg.hu

Bár már nagypapakorú, Paul McCartney még mindig ugyanazt váltja ki a rajongókból, mint huszonévesen: sikítást.

Ezt bizonyította be most az amerikai komikus-műsorvezető, Jimmy Fallon, aki a Tonight Show-ba hívta meg a zenészlegendát, a felvétel előtt pedig bolondoztak egyet.

A páros az NBC csatorna stúdióinak otthont adó Rockefeller Center látogatói túráján részt vevőket viccelte meg: az épület egyik folyosóján várták a csoportokat, éppen az őket szállító lift előtt mindenféle fura szituációkban. Hol pipázgatva újságot olvastak, hol pingpongozva, hol bűvésztrükköt bemutatva.

Előbb mindig Fallon mutatta meg magát az érkezőknek, de a sikítások hangerejét hallva nincs kétség afelől, hogy ő vagy McCartney-e a nagyobb sztár.

Az egykori Beatle új lemeze, az Egypt Station pénteken jelenik meg. A zenész turnéra is indul az új dalokkal, Magyarországhoz a legközelebb Bécsben lép fel, ahol két koncertet is ad decemberben.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
hvg.hu Kult

Drogmámorában meglátta Istent Paul McCartney

Paul McCartney először beszélt arról, hogy a beatleses aranyidőkben ő is fogyasztott bizonyos pszichedelikus szereket. Elmondása szerint a DMT nevű hallucinogén vezette el őt Istenhez.