szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Szeptemberre meglepetést ígérnek.

Koronavírus - a második hullám, a második lezárás
A sokak által vártnál később, de november közepén a magyar kormány is úgy döntött, korlátozások bevezetésével próbálja megfékezni a koronavírus-járvány második hullámát. A döntés pillanatában napi ötezer új fertőzöttet azonosítottak, és jobbára 50 és 100 között járt a vírus következtében 24 órán belül elhunytak száma. Az első lépés részleges lezárást jelent, de kérdés, hogy ez mennyire hatékony. Kövesse híreinket!
Friss cikkek a témában

Biztossá vált, hogy eredeti formájában elmarad az idei FEZEN, számos külföldi fellépővel – így a Danziggel, az Amon Amarthszal, az Anthraxszel, a CRO-MAGS-szal és a Death Angellel – viszont már sikerült leegyeztetni az időpontokat 2021-re.

Az Amon Amarth 2021. július 28-án, a Danzig pedig 30-án lép majd fel.

A szervezők meglepetéssel készülnek idén szeptemberre, azt azonban nem árultek el, hogy pontosan mire. Mindössze annyit írtak hogy a fesztiválozók "ne nagyon táblázzák be magukat" szeptember 11. és 13. között.

Azok, akik jegyet vagy bérletet vásároltak az idei Fezenre, három opció közül választhatnak: részt vesznek a 2021-es eseményen, a szeptemberi meglepetésre használják fel vagy visszaváltják azokat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kerítésnek hajtott egy összefirkált autó Angela Merkel hivatalánál

Kerítésnek hajtott egy összefirkált autó Angela Merkel hivatalánál

Gyomorforgató állapotok uralkodtak a csongrádi sütőüzemben, bezáratta a Nébih – videó

Gyomorforgató állapotok uralkodtak a csongrádi sütőüzemben, bezáratta a Nébih – videó

Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban

Az elektronikai hulladékok felét nem szelektíven gyűjtik az EU-ban