Tetszett a cikk?

Készülődő focisták, intézkedő rendőrök, sztárokra váró, nyomornegyedben élő gyerekek és a focilázban égő Dél-Afrika: pillanatképek a labdarúgó-világbajnokság megnyitója előtt.

A 2010-es labdarúgó-világbajnokság reklámját festik munkások Johannesburgban 2010. június 8-án, három nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt.
©
Munkások fociznak a johannesburgi Futballváros stadionja előtt.
©
©
Diego Maradona az argentin csapat edzésén
©
Turisták Fokvárosban
©
Dél-afrikai nyomozó ujjlenyomatokat keres a helyszínen 2010. június 9-én, miután az éjjel ismeretlen tettesek kiraboltak három riportert egy szállodában, a Johannesburg melletti Magaliesburgban. A bűnözők egy portugál fotóriporter fejéhez pisztolyt szorítva vették el teljes felszerelését és összes pénzét, papírját, két spanyol újságírót pedig álmában fosztottak ki ugyanabban a hotelben.
©
A brazil labdarúgó-válogatott játékosai kocognak edzésükön a johannesburgi Randpark golfpályán 2010. június 9-én, két nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt.
©
Dél-afrikai különleges rendőri alakulat veszi körül az olasz futballválogatott repülőgépét Johannesburg repülőterén.
©
Johannesburgi utcakép
©
A sowetói Orlando stadionban tartott nyitóünnepség nézői Johannesburgban 2010. június 10-én, egy nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság kezdete előtt.
©
Kisgyerekek várnak Shakira megérkezésére a johannesburgi Soweto városrészben.
©
A portugál labdarúgó-válogatott sztrárcsatára, Cristiano Ronaldo a Mozambik válogatottja ellen vívott edzőmérkőzésen Johannesburgban 2010. június 8-á. A portugál nemzeti gárda 3-0-ra nyert.
©
A johannesburgi Futballváros kivilágított stadionja 2010. június 10-én, egy nappal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyitómérkőzése előtt, amelyet a házigazdák Mexikó nemzeti gárdájával vívnak itt.
©