Bizonyítványosztó demonstrációt tartottak a tanárok, megnyílt a 87. Ünnepi Könyvhét, elkezdődött a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság, elbúcsúztatták Muhammad Alit, kerékpáros dizájn kiállítás nyílt Budapesten. A hét fontosabb eseményei képekben.

A Tanítanék Mozgalom és a Civil Közoktatási Platform szabad oktatásért tartott tanévzáró, ''bizonyítványosztó'' demonstrációja a Várkert Bazárnál.
©
Esterházy Péter és Dés László a 87. Ünnepi Könyvhét megnyitóján.
©
Francia rendőrök és önkéntesek terrorellenes gyakorlatozáson vesznek részt a Place Bellecour téren kialakított szurkolói zónában, Lyonban a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság előtti napokban.
©
Angol szurkolók könnygázránát füstjében a B csoport első fordulójának Anglia - Oroszország mérkőzése előtt Marseille-ban.
©
A Demokrata Párt elnökjelöltségére pályázó Hillary Clinton volt amerikai külügyminiszter egy kampányrendezvényen Los Angelesben. Az AP amerikai hírügynökség saját összesítése alapján Hillary Clinton megszerezte a szükséges számú támogatót ahhoz, hogy az amerikai demokrata párt valószínű elnökjelöltje lehessen.
©
Rohamrendőrök állnak sorfalat a Nicolás Maduro venezuelai elnök leváltásáról szóló népszavazási kezdeményezés kiírását követelő egyetemista tüntetők előtt Caracasban.
©
Muzulmán indonéz diákok az iszlám szent könyvet, a Koránt olvassák a mohamedán szent böjti hónap, a ramadán első napján egy medani iskolában.
©
Amerikai ejtőernyősökről készítenek felvételeket érdeklődők az Anakonda-16 fedőnevű hadgyakorlat közben az észak-lengyelországi Torun környékén.
©
Gyászoló férfi lányával a Muhammed Ali Kulturális Központnál, az amerikai profi öklöző szülővárosában, Louisville-ben. A félnehézsúlyú profi bokszoló 2016. június 3-án, 74 éves korában hunyt el.
©
A szerb Novak Djokovic, miután győzött a brit Andy Murray ellen a francia nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének döntőjében a párizsi Roland Garros Stadionban június 5-én.
©
afp.16.06.11. - Svájci szurkoló a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság A csoportja első fordulójának Albánia - Svájc mérkőzése előtt a Bollaert-Delelis stadionban, a franciaországi Lens-ban
©
Az orosz Vaszilij Berezuckij és az angol Gary Cahill a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának első fordulójában a marseille-i Velodrome Stadionban.
©
David Guetta francia DJ, a 2016-os franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság zenei nagykövete ingyenes koncertet ad az Eiffel-torony előtt kialakított szurkolói zónában Párizsban.
©
A holland Herman van Hulsteijn VH1 elnevezésű kerékpárja a Bringológia / Amikor a dizájn hajtja a kerékpárt című kiállítás darabjainak kicsomagolásán a budapesti Iparművészeti Múzeumban.
©

Kövessenek minket a Facebookon is!