szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Távozik posztjáról Nemcsik Balázs, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) főtitkára.

"Tizennégy hónapot töltöttem az MKSZ-ben, az elmúlt időszak fontos és nehéz volt a szövetség számára - idézi Nemcsiket az MKSZ közleménye, amelyet csütörtökön juttatott el az MTI-hez. - Nyugodt lelkiismerettel távozom, mert az elmúlt bő egy év alatt valamennyi fontos feladatunkat sikerült elvégeznünk. Sok sikert kívánok a továbbiakban a Magyar Kézilabda Szövetségnek és a válogatottaknak egyaránt." 

Vetési Iván, az MKSZ elnöke elmondta: váratlanul érte a főtitkár lemondása, de döntését tudomásul vette. "Nemcsik Balázs nagyszerű munkát végzett, a 2011-es átmeneti évben rendkívül sokat segített a szövetségnek és a magyar kézilabdázásnak a sportág konszolidálása szempontjából." Hozzátette: mivel a magyar kézilabdasportra a közeljövőben rengeteg fontos feladat vár - női Európa-bajnoki selejtezők, illetve a férfi olimpiai kvalifikációs torna -, erről az ügyről a továbbiakban nem szeretne nyilatkozni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!