szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Kósa Lajos szerint a bizalom jele, hogy 203 ország közössége úgy döntött: Magyarország rendezze meg a 2021-es vizes világbajnokságot, egyszersmind hangsúlyozta, hogy ennek a bizalomnak meg kell felelni.

Debrecen polgármestere a nyolc év múlva esedékes vb szervezőbizottságának elnökeként beszélt erről azon a keddi sajtótájékoztatón, amelyet a kiemelkedő magyar sportdiplomáciai és sportsikereket hozó barcelonai vb után rendeztek a honi úszósport régi támogatója, a Magyar Telekom székházában.

A szervezőbizottság másik elnöke, Gyárfás Tamás, a hazai úszószövetség első embere – akit a spanyolországi vébén alelnökévé választott a vizes sportágakat tömörítő és 203 tagországot számláló nemzetközi szövetség, a FINA – elmondta, társelnöknek felkérték Tarlós István főpolgármestert, aki a szervezőbizottságba a fővárosi önkormányzat részéről egyik helyettesét, Szentes Tamást delegálja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Eladná az Adidas a Reebokot

Eladná az Adidas a Reebokot

Sorra kerülnek elő a lezárt koporsók Egyiptomban, most megint találtak párat

Sorra kerülnek elő a lezárt koporsók Egyiptomban, most megint találtak párat

Szlávik: Ha két dolgot betartunk, szinte nulla a megfertőződés esélye

Szlávik: Ha két dolgot betartunk, szinte nulla a megfertőződés esélye