szerző:
hvg.hu

A Hertha edzője enyhén szólva elégedetlen volt a játékvezető teljesítményével a Wolfsburg elleni meccsen. A magyar tréner szerint rászálltak a bírok egyik játékosára.

A Hertha BSC 1-1-es döntetlent játszott szombaton a Wolfsburggal a Bundesligában. Dárdai Pálon, a berliniek edzőjén már a meccs alatt is látszott, nagyon bosszantja a bíró, Sascha Stegemann tevékenysége. De az edző nem csak a játékvezetővel, hanem például edzőkollégájával Dieter Heckinggel is szóváltásba keveredett a meccs alatt. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón Dárdai aztán el is árulta, miért húzta fel magát ennyire.

A magyar edző szerint egyik játékosára, Vedad Ibisevic-re rászálltak a bírók. A játékos ezúttal sárga lapot kapott a mérkőzés hajrájában, így már három sárga és egy piros lapnál jár a szezonban.

„Amikor Vedadot ellökik, nincs fújás. Amikor ő odalép, rögtön jön a sárga lap. Ezt már képtelen vagyok nyugodtan elviselni, ez állatira felbőszít. Nincs rendben ez így. A játékvezetőknek is felkészültnek kell lenniük, utálhatnak, ez nem probléma. Én is szenvedélyesen és lelkiismeretesen felkészülök a munkámra” – magyarázta Dárdai.

A Hertha a döntetlen után harmadik helyen áll a Bundesligában.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!