szerző:
hvg.hu

Marija Sarapova és Serena Williams is szerepel az Ocean's trilógia női mellékágában, az Ocean's Eight-ben. A hivatásos színészek listája elég meggyőző, csak három név: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway. A film az előzetes tervek szerint jövőre jön ki, de még nincs végleges dátum.

A Tennis World USA úgy tudja, hogy Sarapova saját magát alakítja majd a filmben. A lap megemlíti, hogy az orosz teniszcsillag 300 millió dollárt keresett a sportból és a hozzá kapcsolódó reklám és szponzori szerződésekeből. Serena Williams pedig tavaly június óta szedett össze 27 milliót. Sarapova áprilisban tért vissza, miután letöltötte a tiltott szer használatért kapott 15 hónapos büntetését. A legutóbbi meccsét októberben játszotta a moszkvai Kreml Kupán. Vesztett- írja a lenta.ru orosz hírügynökség. A filmmel valószínűleg nyerni fog.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
MTI Sport

Sarapova visszatér a pályára

Az ötszörös Grand Slam-bajnok teniszező Marija Sarapova hétfőn egy jótékonysági tornán tér vissza a pályára.