szerző:
hvg.hu

Négy percet kellett volna kibírnia a csapatnak kapott gól nélkül.

1-1-es döntetlennel zárult a Puskás Akadémia és a bajnok Honvéd mérkőzése Felcsúton. A házigazdák az első félidő közepén szereztek vezetést, amit a 86. percig tartottak is, akkor tudtak egyenlíteni a fővárosiak.

A PAFC vezetőedzője nehezen viselte a mérkőzés végén bekapott gólt, mivel a pontvesztés miatt újra aggódhat a bennmaradásért. Meg is találta a felelőst.

"Érthetetlen, hogy bejön egy külföldi úrember. Arra kérjük, előre játsszon, erre hátrafelé játszik. Megvannak a problémáink, még akkor is, ha kifelé nem sírdogálunk. Nálam mindig azok futballoztak, akik mindent megtettek a sikeres szereplésért. Ezen nem változtatok. Vagy ő, vagy én fogok menni" – mondta Pintér Attila az M4 Sportnak a meccs után.

Orbán falujában a fociedző már "saját külföldijeit" szidja

Most idegenellenes lett Pintér Attila, vagy szimplán csak...Pintér Attila?

A Bors megkereste az edzőt, azt szerette volna megtudni, melyik légiósával volt elégedetlen, ő azonban azt mondta, nem akarja nevesíteni a játékost.

Pintér kettőt cserélt a találkozón, az albán Liridon Latifit az 57., a mali Ulysse Diallót pedig a 66. percben küldte pályára. A lap szerint 2017 augusztusában a Skenderbeutól egymillió euróért megvásárolt Latifire gondolt az edző.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!