szerző:
hvg.hu

A Nemzeti Sport két arab portál hírei alapján azt írja, a magyar focista előtt két lehetőség áll: marad az arab világban vagy az angol élvonalba szerződik.

A sportlap az Alkhaleej.ae-re és a Gulf365.com-ra hivatkozva írja azt, hogy az al-Vahdától a szerződése lejárta után távozó Dzsudzsák Balázs e két lehetőség közül választhat.

A lapok a futballistát idézve adták hírül, hogy több ajánlat közül válogathat – köztük az angol Premier League-ből érkező is van –, és legkésőbb a következő héten eldől, hol folytatja.

Tavasszal a Dzsudzsákot a Newcastle-nek és a Cardiff Citynek ajánlották, tárgyalásokról azonban – emlékeztetett az Nso.hu – nem érkeztek hírek.

Az nem derül ki a cikkekből – jegyezte meg a sportlap –, hogy a focista milyen forrásnak nyilatkozott.

Dzsudzsák – aki, mivel nincsen csapata, kikerült a magyar válogatottból – a Mol Vidi FC-vel is tárgyalt, ám végül nem sikerült megállapodniuk.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!