szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Mint tudjuk a Japánok érdekesen viszonyulnak a szexhez, csak kicsit guglizzuk meg a témát...

Mint tudjuk a Japánok érdekesen viszonyulnak a szexhez, csak kicsit guglizzuk meg a témát és rögtön kiderül mit értünk ezalatt - persze ez a fajta kutatómunka csak tizennyolc éven felüli Techline olvasóknak ajánlott...  A gPod lényege, hogy egy mezei iPod-hoz csatlakoztatva ütemre/ritmusra vibrál, az audió élvezeten kívül más jellegű örömöket is okozva ezáltal a többnyire női felhasználónak.

Élvezzük együtt a zenét!

Külön érdeksség, hogy nem csak zenére, hanem egy mikrofon segítségével a partner hangjára is reagál, ami egészen új magaslatokba emelheti az intim együttlétet - már amennyiben valakit érdekel ez a fajta "kielégítelek a hangommal" jellegű örömszerzés. A gPod elnevezés meglepő módon nem a "g-spot" elferdítése, hanem a Japán "jii" szóból ered, ami maszturbációt jelent, és nagyjából így ejtik: "dzsí".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tíz fok sem lesz szerdán, keleten havazás is várható

Tíz fok sem lesz szerdán, keleten havazás is várható

Vergődő sasokat mentett ki a Dunából két magyar kajakos – videó

Vergődő sasokat mentett ki a Dunából két magyar kajakos – videó

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra

Közel kétmillió adag Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már Magyarországra