szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Porolja le a Windows XP felületét, és legyen modern rendszereBár már nyakunkon a Windows 7 megjelenése, és jóval...

Porolja le a Windows XP felületét, és legyen modern rendszere
Bár már nyakunkon a Windows 7 megjelenése, és jóval többen tervezik a váltást, mint anno a Vista esetében, azért lesznek, akik az XP-nél maradnak. De ők is leporolhatják kicsit a rendszert, ha ahhoz van kedvük.
Tovább a cikkhez >>>

Kedvenc ingyenes, és hordozható szoftvereink 2009-ben
Nem kell installálni, bárhol működik akár USB kulcsról is, nincs benne vírus, crack, adware és a többi sallang. Hivatalos nevén portable software.
Tovább a cikkhez >>>

Gyűjtsön be minden lényeges hírt egy helyre
A hírek világa fontos része életünknek. Van aki a tévéből, van aki a rádióból, van aki nyomtatott lapokból értesül a nap történéseiről. Ám aki igazán gyorsan akar hozzájutni a friss hírekhez, annak az internetet érdemes választania.
Tovább a cikkhez >>>

12+1 nagyszerű munkagyorsító eszköz böngészőkhöz
A bookmarkletek segítségével jelentősen megkönnyíthetjük a napi munkát. Ezekkel az ügyes, szinte bármely böngészőben használható kiegészítőkkel rengeteg feladatot automatizálhatunk, egy kattintással.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb Gmail tuningolások
Természetesen a Gmailt, legjobban és legegyszerűbben a Google Labs-on keresztül lehet tuningolni. Bár a Gmail-t rengetegen használják és szeretik, a felhasználók többsége nem ismeri (vagy nem foglalkozik) ezzel a szolgáltatással.
Tovább a cikkhez >>>

A legjobb nyílt forráskódú alkalmazások Macre
A Windowshoz és a Linuxos hasonlóan, az OS X-re is rengeteg ingyenes, és ezen belül is számos nyílt forráskódú alkalmazás létezik. Utóbbiakat gyűjtötték össze egy helyre az alábbi weboldalon.
Tovább a cikkhez >>>

A Windows ablakok gombjainak átmozgatása bal oldalra, egyszerűen
Az alábbi kis alkalmazás nem tartozik a létfontosságú dolgok közé, de ha egy kis változatosságra vágyunk, vagy megirigyeltük az OS X bal oldali ablakvezérlőit, akkor jól jöhet.
Tovább a cikkhez >>>

Több kép átszerkesztése egyetlen lépésben, kényelmesen
Képek tömeges átszerkesztéséhez használhatjuk a Photoshopot vagy éppen az Irfanveiw-t is, de az egyik drága, a másik pedig a kezdőknek kicsit túlbonyolítja a dolgot. Íme egy egyszerű, de hatékony megoldás.
Tovább a cikkhez >>>

Végre mindent megtudhat kedvenc filmjéről
Több mint 114 év telt a kinematográf feltalálása és 112 év az első mozgóképszínház megnyitása óta. A több mint egy emberöltőnyi idő alatt, miközben számos felejthetetlen és felejthető alkotás született, a filmművészet az ember mindennapjainak részévé vált, nem véletlen, hogy sokan a mozit és a filmnézést tartják az „igazi" szórakozósnak. Nekik ajánljuk az alábbi weboldal böngészését.
Tovább a cikkhez >>>

Saját egérkurzor készítése a Windowsban, egyszerűen

A Windows megunt egérkurzorai helyett néha jól esik valami látványosabbat, tetszetősebbet használni. Akinek van egy kis tehetsége, akár maga is megrajzolhatja egyedi egérmutatóját!
Tovább a cikkhez >>>

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zöld pokol: limitált szériás új Audi R8 érkezett

Zöld pokol: limitált szériás új Audi R8 érkezett

Orbán Viktor volt tanára építési projektbe vág a Balatonnál

Orbán Viktor volt tanára építési projektbe vág a Balatonnál

Változtak a kisvállalkozók számlakibocsátására vonatkozó szabályok

Változtak a kisvállalkozók számlakibocsátására vonatkozó szabályok