szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Azt talán sikerült bebizonyítanunk, hogy az Acrobatban nem csak statikus PDF-eket, hanem akár multimédiás elemeket...

Azt talán sikerült bebizonyítanunk, hogy az Acrobatban nem csak statikus PDF-eket, hanem akár multimédiás elemeket tartalmazó, elektronikus dokumentumokat is viszonylag könnyen össze lehet állítani. És bár a Photoshop játékainkra tömegével érkező pályaművekhez képest Acrobat próbaverziót már kevesebben ragadtak a karácsonyi PDF képeslap elkészítéséhez, azért akadt olyan bátor vállalkozó, aki még 3DS Maxban is dolgozott, csak hogy a végeredmény valóban multimédiás és interaktív legyen. Czigány László munkáját így mi sem jutalmazhatjuk mással, mint az első díjjal, amely a nyertes által választott Adobe Acrobat verzió lesz.

Egyben letölthetővé is tesszük a pályamunkát, amelyben a 3D-s karácsonyfa alatt elhelyezett ajándékokat bontogathatjuk fel virtuálisan.

A nyerteseket a megadott elérhetőségeiken értesítjük, és egyben gratulálunk a nyereményekhez!

Aki pedig most nem nyert, ne keseredjen el, jövő év elején ugyanis ígéretünkhöz híven már a lassan hagyományosnak tekinthető Photoshop játékunkkal jelentkezünk, ahol ismét a képszerkesztés iránt érdeklődők mutathatják majd meg, mire képesek! :)

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
1,2 milliárd forint volt csomagban hat Porsche erről a képről

1,2 milliárd forint volt csomagban hat Porsche erről a képről

Miskolcon pótolnák be a tavaly elmaradt, idén megszűnő POSZT-ot

Miskolcon pótolnák be a tavaly elmaradt, idén megszűnő POSZT-ot

Szlávik János szerint egyértelműen a brit variáns áll a meredeken emelkedő fertőzöttszám mögött

Szlávik János szerint egyértelműen a brit variáns áll a meredeken emelkedő fertőzöttszám mögött