szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Twitter révén már nemcsak a felhasználók gondolatairól, hanem tartózkodási helyükről is értesülhet a világ.

A közösségi portál fejlesztése lehetővé teszi a tagok számára, hogy az üzenetekkel együtt tartózkodási helyüket is felfedjék a hálózat előtt, persze csak ha az üzenő azt akarja. A helyszínek a helymeghatározó alkalmazás bekapcsolásával válnak láthatóvá. A fejlesztés a webes böngészők segítségével derít fényt a felhasználók tartózkodási helyére, de ezt az alkalmazást bármikor ki lehet kapcsolni. A Twitter mellett várhatóan a Facebook is hamarosan szolgáltatásai közé emeli a helymeghatározást.


 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
hvg.hu Tech

Feltörték egy miniszter Twitter-profilját

Nagy-Britannia energia- és klímaügyi minisztere, Ed Miliband adathalászok áldozata lett. A netes bűnözők megszerezték a politikus Twitter azonosítóját és jelszavát, majd a szexuális teljesítményéről szóló üzenetet küldtek a nevében.

MTI Tech

A dalai láma is twitterezik

A Twitter alapítói szerint a dalai láma korábban még nevetett azon a gondolaton, hogy használja a közösségi portálokat, ám a tibeti vallási vezetőnek azóta már van saját twitteres profilja, és bejegyzéseit több mint 68 ezren követik.

Leállított több Trump elleni pert az amerikai legfelsőbb bíróság

Leállított több Trump elleni pert az amerikai legfelsőbb bíróság

Virtuális térben indul a davosi konferencia

Virtuális térben indul a davosi konferencia

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot

Szentségtörés Samantha nélkül forgatni a Szex és New Yorkot