szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Korábban javasoltunk már egy remek kis programot, amely ugyanezt a funkciót látja el, vagyis lecseréli a Windows 7...

Korábban javasoltunk már egy remek kis programot, amely ugyanezt a funkciót látja el, vagyis lecseréli a Windows 7 Start gombját. A Win7 Start Orb Loader program telepítés nélkül használható, csak letöltjük, kicsomagoljuk, elindítjuk, majd az Enable start orb loader opció bejelölésével aktiváljuk a működését.

Az eredeti...

Ezután a Browse… gombra kattintva tölthetjük be a cserének szánt gombokat tartalmazó képet (ilyeneket találunk például itt), majd a Save Changes gombra kattintva elintézhetjük a cserét.
Ahhoz, hogy a gomb valóban átalakuljon, még egy log out/log in procedúra szükséges (vagy újraindítás, ha az szimpatikusabb). Bárhogy is, a Windows következő indulásakor már az új Start gomb köszönt minket.

Csere pillanatok alatt!

Ha mégis vissza akarjuk kapni az eredeti gombot, csak indítsuk el a programot, töröljük a pipát az Enable start orb loader opció elől, kattintsunk a Save changes gombra, és a log in/log out, vagy az újraindítás után visszakapjuk az eredeti Windows Start gombot.

Ilyen lett...

Aki nem bízik a programban, az a korábban ismertetett módon azért készíthet egy biztonsági másolatot az Explorer.exe programról, vagy egy visszaállítási pontot a Windowsban.
Nálunk a tesztek során hibátlanul teljesített, de mint tudjuk, a rendszermódosítások általában nem veszélytelen műveletek (kezdőknek nem javasoljuk).

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Macaulay Culkin apa lett

Macaulay Culkin apa lett

A magyarok akkor se nagyon maradtak otthon, amikor már napi szinten több mint 200 halottja volt a járványnak

A magyarok akkor se nagyon maradtak otthon, amikor már napi szinten több mint 200 halottja volt a járványnak

Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó

Ilyen egy totálisan rosszul végződő izomautózás – videó