szerző:
techline.hu
Tetszett a cikk?

Az LG Optimus Tab a hirtelen jött tablet áradat egyik érdekes képviselője (mellesleg a G-Slate európai megfelelője)...

Az LG Optimus Tab a hirtelen jött tablet áradat egyik érdekes képviselője (mellesleg a G-Slate európai megfelelője), ugyanis a legtöbb új készülék 10” fölötti kijelzővel debütált, míg az LG Optimus Pad 8.9”-os képernyőt kapott, 1280x768 pixeles felbontással.

Az LG szerint ez az optimális méret, meglátjuk, a vásárlók miként vélekednek majd a dologról, mindenesetre a súlya is kedvező, szóval minden adottsága megvan, hogy egy jól hordozható, mégis kellően méretes tablet legyen. Az igazi különlegessége abban rejlik, hogy nem egy, hanem rögtön 2 kamerát is találunk rajta hátul, s bizony, ezek segítségével 3D-s videókat is készíthetünk (ez különösen akkor jó, ha van hozzá egy 3D-s tévénk is, hiszen HDMI kimenet is van a készülékben, ráadásul szemüveg nélkül a 3D videó nem élvezhető, ellentétben az Optimus 3D-vel).

Természetesen a legújabb, táblagépekre optimalizált Android 3.0 fut majd rajta. A kétmagos processzor, a wifi, Bluetooth, 3G és GPS pedig talán már nem is kell, hogy szerepeljen a felsorolásban, hiszen szinte természetes az összes ilyen tabletnél (itt is).
Az LG Optimus Pad ára még ismeretlen, de március és április fordulóján megtudhatjuk, akkortájt kerül ugyanis a boltok polcaira

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
techline.hu Tech

MWC: SE Xperia Pro és Xperia Neo

Az Xperia Pro egy szétcsúsztatható, beépített billentyűzettel ellátott modell, amely 3,7”-os kijelzőt (Bravia Engine)...