szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az Apple termékbejelentéseit rendszerint hatalmas piaci várakozás előzi meg, a bejelentés utáni napokban azonban előre kiszámíthatatlan az árfolyam.

Újabb érdekes inforgrafikát készített a Statista. Ezúttal azt vetették koordináta-rendszerbe, hogy az Apple egy-egy termékének bejelentésekor, valamint előtte-utána 5 napon át hogyan változik a cég részvényárfolyama. Ha a legutóbb bejelentett fontosabb termékek átlagát vesszük, akkor elmondható, hogy a bejelentés előtti utolsó napokban emelkedik az árfolyam, utána viszont csökkenni kezd. Vannak persze kivételek, ilyen volt például az első iPhone, illetve a legutóbbi iPhone 4S modell esete is. A vegyes iPhone-os tapasztalatok fényében érdemes lesz majd figyelni, mi történik az iPhone 5 most már hivatalosan is szeptember 12-ei bejelentése után.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
16 éves lány a legfiatalabb áldozata a koronavírus-járványnak Magyarországon

16 éves lány a legfiatalabb áldozata a koronavírus-járványnak Magyarországon

Újabb négy országból jöhetnek az üzleti utazók

Újabb négy országból jöhetnek az üzleti utazók

Mészáros Lőrinc gázszerelős munkára vállalkozott

Mészáros Lőrinc gázszerelős munkára vállalkozott