szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az utóbbi napokban több felhasználó számolt be arról, hogy a Facebook az üzenőfalukon jeleníti meg korábbi, privát üzenetként elküldött szövegeiket. A közösségi oldalnál nem tudnak a hibáról.

Amerikai, francia és kanadai felhasználók is arra panaszkodnak, hogy a Facebook olyan üzeneteket jelenít meg profiljukon, melyeket eredetileg privát üzenetként küldtek el egy-egy ismerőseiknek az elmúlt években, akár négy-öt évvel ezelőtt.

A Huffington Post francia kiadása szerint egy neve elhallgatását kérő facebookos alkalmazott elismerte nekik, hogy a hiba létezik és már vizsgálják is az ügyet. A Mashable-nek ugyanakkor hivatalosan úgy nyilatkozott a közösségi oldal, hogy a felhasználók valószínűleg csak saját, korábbi, nyilvános bejegyzéseiket látják, és azért hiszik privát üzenetnek őket, mert sokan csak most, a megújított Timeline-t látva találkoznak az új megjelenési formával.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!