szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Szita Bence halálának okát sms-szavazós játék formájában vizsgáló kérdés nemcsak a honlapon volt megtalálható, hanem a szerda reggeli adásban is elhangzott.

“A Mokka 2012.11.07-i adásának véleményszavazásával egy rendkívül súlyos témát érintettünk. Ezúton kérünk elnézést, hibát követettünk el, de természetesen nem állt szándékunkban semmilyen módon megsérteni Bence kegyeleti emlékét. A tartalmat eltávolítottuk felületünkről!” - ezt tette közzé a TV2 Mokka című műsorának oldalán. A tévéműsor “legalja” szinten álló napi kérdése az volt: "Ön szerint mi lehetett Szite Bence meggyilkolásának indítéka?"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!