szerző:
hvg.hu

A Samsung Galaxy S4 több funkcióját is megkapja elődje, a Galaxy S III derül ki egy kiszivárgott szoftverfrissítésből.

A Galaxy S4-ről szóló részletes tesztünkben is ismertetett legfontosabb szolgáltatások és funkciók – így például a szemmel való irányíthatóság – ugyan nem kerül bele a Galaxy S III-ba, de az új modellben több tulajdonságát is megkapja az előd. Ez derül ki a Galaxy S III-hoz készült Android 4.2.2 szoftververzióból, ami ugyan hivatalosan még nem tölthető le, de a SamMobile már hozzájutott.

Az S III-ra érkező újdonságok közt van az S Voice új verziója, a többféle képernyőfeloldási lehetőség, az új beállítások menü és még néhány dolog, melyeket az alábbi videón láthatunk felsorolva.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!