szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az egykor népszerű MyVip-et is tulajdonló Generál Média egy oldal kivételével az összes weblapját eladta, valamint 3 milliós e-mailes adatbázisukat is értékesítették.

Szinte mindent eladott, csak a mellesleg.hu-t tartotta meg magának a Generál Média – írja az Index. A kft. korábban több tucat népszerű oldal – köztük a MyVip –, illetve rengeteg bejegyzett domain – például a Facebook által tavasszal jogi úton megszerzett facebook.hu – tulajdonosa volt.

Az új tulajdonos komoly fejlesztéseket tervez a lapcsaláddal, de hogy pontosan milyeneket, az nem derült ki a levélből. A vásárlást lebonyolító cég az angol székhelyű Epicenter Market Limited, aminek az a Csernai Gábor a tulajdonosa, aki az Újpressz nevű apróhirdetéssel foglalkozó lapot, a Tőzsdei Kurírt és a kiadáshoz szükséges eszközöket és jogokat is eladta.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Három évtized a hullámvasúton – így omlott össze az albán szocializmus

Három évtized a hullámvasúton – így omlott össze az albán szocializmus

Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját

Elfogadta a szenátus Biden 1,9 ezer milliárd dolláros mentőcsomagját