szerző:
hvg.hu

Elérhetetlenné tette 2013. november 5. előtt megjelent összes anyagát a Híradó.hu. A Google-ben sem találtuk meg a cikkeket.

“Megállapíthatjuk, hogy a közmédia internetszolgáltatásában tárolt hírek alapján tavaly november 5. előtt semmi nem történt. Sem itthon, sem külföldön” – olvasható a Közmédiablogon. A blog beszámolója szerint az önmagát “Magyarország hírportáljaként” aposztrofáló híroldalon a legrégebben megjelent cikk 2013. november 5-i dátumú, az összes többi korábbi anyagot elérhetetlenné tették.

A hvg.hu megkeresésére Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke azt mondta: december 20. óta zajlik a Híradó.hu tartalmainak migrálása az új, Médiaklikk.hu című oldalra.

Ezzel együtt érthetetlen, hogy a migrálásnak miért része az eredeti helyről való törlés – főleg úgy, hogy a migrálás folyamatban van, tehát az anyagok még nem kerültek át az új felületre.

Szintén nehezen levezethető az MTVA válaszából az, amit a Google-ben tapasztaltuk: a hvg.hu a Google-ben próbált meg rákeresni a Híradó korábbi tartalmaira, de a kereső egyetlen hirado.hu-s találatot sem ad ki, tehát az oldal( tartalmai)t innen is eltávolíttatták, illetve blokkolták a kereső elől.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!