szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy gondolja, unalmas az „új lap” a Chrome-ban? Akkor nézze meg az alábbi bővítményt.

Amikor egy új fület (új lapot) nyitunk meg a Chrome-ban, általában a korábban gyakran felkeresett weboldalak nézőképei tűnnek fel. Sokkal érdekesebbé és látványosabbá tehetjük viszont az új lap megnyitását, ha letöltjük az Earth View from Google Maps nevű Chrome-bővítményt.

©

A települése után látszólag nem történik semmi, azonban legközelebb, amikor új lapot nyitunk, egy megerősítő kérdés után (amelyet csak az első alkalommal tesz fel a rendszer), egy csodálatos, az űrből készített felvétel tárul elénk. Jobbra lent azt is látjuk, bolygónk melyik részét fényképezte a műhold, ugyanis ilyen fotókról van szó.

Természetesen a címsorba továbbra is bebillentyűzhetjük az URL-t, amely a megnyitni kívánt oldalra mutat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!