szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ezen az oldalon pillanatok alatt megkapjuk az eredményt arról, hogy melyik híres színészre, énekesre vagy sportolóra hasonlítunk.

Bizonyára nagyon sokan kíváncsiak arra, hogy mely világsztárokra hasonlítanak legjobban, ennek kiderítése ugyanis egyrészt szórakoztató, másrészt az eredmény meglepő lehet és a barátokkal vitatkozni is lehet erről. Éppen ezért ajánljuk a Faceplus oldalt, ahol középen egy üres képkeret jelenik meg. Alatta egy URL segítségével is betölthetünk képet magunkról, a fénykép ikonnal készíthetünk is egyet, ha engedélyezzük webkameránk elérését, a mellette lévő ikonnal pedig fel is tölthetünk egy fotót magunkról. Az eredmény néhény másodperc után megjelenik: láthatjuk, hogy melyik sztárra hasonlítunk legjobban, de több híresség is ott lesz majd a listán, akikhez kevésbé hasonlítunk, de valamennyire mégis.

©

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a hvg.hu Tech rovatának facebookos oldalát.

 

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Motorosok új találmánya sok másik motoros életét mentheti meg

Motorosok új találmánya sok másik motoros életét mentheti meg

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat

A vártnál jóval többen akarják 5G-s mobilra cserélni telefonjukat

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó

Traffipaxozni szinte bárhol lehet, ezt igazolja ez a videó