szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Letölthetővé tette Windows 10 operációs rendszerének újabb előzetes kiadását a Microsoft.

A szerdán részletesen bemutatott rendszerújdonságok közül a Windows 10 Build 9926 már tartalmazza az finomított Start menüt, az új beállításokat, új fotókezelőt és térkép programot, az Xbox alkalmazást, az új beállítások menüt, valamint hangalapú (csak angolul értő) Cortana asszisztens.

©

A Windows 10 új, januári előzetes verziójának letöltését itt kezdeményzeheti. A folyamat nem feltétlen egyszerű, így javasoljuk, hogy előtte kattintson ide, és olvassa el praktikus útmutatónkat.

A jó hír, hogy a Microsoft közlése szerint nem csak az előzetes verziók ingyenesek: a felhasználók elsöprő többsége ingyen frissítheti majd számítógépe és telefonja rendszerét is az idén érkező végleges Windows 10-kiadásra is.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kitalálja, melyik klasszikus magyar regényt ajánlotta a kormány az európai olvasóknak?

Kitalálja, melyik klasszikus magyar regényt ajánlotta a kormány az európai olvasóknak?

Le akarta lőni a feleségét, három év börtönt kapott érte

Le akarta lőni a feleségét, három év börtönt kapott érte

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek

Bejrút a pusztító robbanás után: megrázó képek