szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyik gyereknek sem árt, ha megtanul gondoskodni egy élőlényről. Az alábbi appnak köszönhetően arra sincs szükség, hogy ehhez kutyát vagy macskát vegyünk a csemetének.

Nem koszolja össze az ülőgarnitúrát, nem kell hozzá állatorvost hívni, viszont éppen olyan gondoskodást igényel, mint négylábú barátaink: ő Pou, egyike a tucatnyi androidos virtuális lénynek, korunk Tamagocsi-reinkarnációinak.

Pouról nehéz meghatározni, hogy kicsoda-micsoda, amúgy az is lehet, hogy a világűr egyik távoli szögletéből tévedt hozzánk. Ettől függetlenül nagyon is átlagos igényei vannak: szeret enni, játszani, s időnként meg is kell fürdetni, mindenesetre törődést igényel, akárcsak egy kutya vagy egy macska.

©

Attól függően, hogy mit akarunk csinálni vele, különféle szobákba vihetjük be Pout (ezeket a képernyő jobbra, illetve balra húzásával érjük el), és minél többet gondoskodunk róla, annál több pontot kapunk, s ezekért a pontokért további, a virtuális élőlény komfortérzetét növelő tárgyakat vásárolhatunk.

Minthogy rengeteg kiegészítő is elérhető, ízlésünknek megfelelően öltöztethetjük, csinosíthatjuk lényünket, akivel kapcsolatban számos csatornán oszthatunk meg mindent.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

Idecsalta, majd éhbérért dolgoztatta pakisztáni szakácsait egy vendéglős

A franciák már beszélnek róla, de nem kérnek bocsánatot az algériai gyarmati háborúért

A franciák már beszélnek róla, de nem kérnek bocsánatot az algériai gyarmati háborúért

Hat lába és két farka van egy nemrég született kutyának

Hat lába és két farka van egy nemrég született kutyának