szerző:
hvg.hu

A tavalyihoz hasonlóan idén is jutalmazza a Google azokat a felhasználókat, akik hajlandók egy percet szánni saját fiókjuk biztonságára.

Mindenki jól felfogott érdeke, hogy időnként átnézze biztonsági beállításait és aktualizálja a különféle hozzáférési engedélyeket, de a Google-nek van még egy ráadás érve: most 2 gigányi tárhelyet írnak jóvá annak, aki ezt megteszi.

Az öt elemből álló ellenőrzési folyamat, ha minden rendben van, nagyjából fél perc alatt végigkattintgatható, de ha valamin változtatni kell, akkor sem lesz hosszabb egy-két percnél. Elindításához kattintson ide, majd a Google oldalára jutva adja meg jelszavát, ezután pedig ellenőrizze a kiírt tételeket. (Ha esetleg nem érti elsőre mindenről, hogy mit jelent és mire kell figyelni, semmi gond, itt található korábbi cikkünkben mindent összefoglaltunk röviden és érthetően.)

Jó hír, hogy az így megszerzett +2 gigányi google-ös tárhely nem jár le, tehát aki most végigviszi az ellenőrzést, annál végleg megnövelik az egyébként 15 GB-os ingyenes tárhely méretét.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!