szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nem vagyunk benne biztosak, hogy Steve Jobs örülne annak, ami az Apple termékpalettájával történik.

Amikor egy hosszabb kényszerszünet után az Apple-társalapító Steve Jobs visszaült a vállalat vezérigazgatói székébe, első döntése a termékkínálat radikális leegyszerűsítése volt. Az utóbbi években pedig éppen ellenkezője látható az Apple-nél: iPhone-ból három méretű van a piacon, iPadből is sokféle – és ha minden igaz, ez utóbbi helyzet márciusban tovább bonyolódhat.

A 9to5Mac úgy tudja, hogy a márciusi Apple-eseményen leleplezendő új táblagép nem az iPad Air 3 lesz, hanem egy új iPad Pro, ami kisebb, mint a jelenlegi, 12,9 hüvelykes, szintén iPad Pro néven futó tablet.

©

Emlékeztetőül: az Apple jelenleg ötféle iPadet tart a piacon, van iPad mini 2, iPad mini 4, iPad Air, iPad Air 2 és iPad Pro – ez az igencsak széles kör bővülhet egy újabb darabbal. Nem sok hiányzik tehát ahhoz, hogy ebbe a bohóctréfába fulladjon a dolog.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Már az iPhone-ján is elérheti az Nvidia játékszolgáltatását

Már az iPhone-ján is elérheti az Nvidia játékszolgáltatását

Az automatizációba fektetett pénz az egyik legjobb befektetés

Az automatizációba fektetett pénz az egyik legjobb befektetés

Müller: Adatszolgáltatási torlódás miatt lett annyi új fertőzött

Müller: Adatszolgáltatási torlódás miatt lett annyi új fertőzött