szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Csütörtökön éjjel technikai karbantartás miatt lesz az e-kormányzati oldalon. Az adóbevallás benyújtása szempontjából nem a legjobbkor állítják le a szervereket, de azért túl nagy gond sem lesz belőle.

A Kormányzati Portálon és az Ügyfélkapun február 22-én, szerdán 22 órától csütörtök hajnali 2 óráig karbantartás lesz – olvasható a Magyarország.hu-n. Az érintett időszak alatt a Kormányzati Portál és az Ügyfélkapu alá tartozó honlapok és szolgáltatások nem lesznek elérhetők.

Ahogy a témát jelző olvasónk írta, egy hetet még igazán várhattak volna a karbantartással, sokan ugyanis éppen ezekben a napokban adják be éves bevallásokat. Ennek határideje az egyéni vállalkozók esetében február 27.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!