szerző:
Papós Tamás

Ez elmúlt hónapokban is sok érdekes mobil játékról olvashatott nálunk. Most összeszedtük a tavalyi év szerintünk legjobbjait.

Ahogy 2014-ben, 2015-ben és 2016-ban, úgy idén is bemutatjuk az év – szerintünk – legjobb mobil játékait. Ha a számítógépes és konzolos játékok (is) érdeklik, ezen a linken eléri a kategória 2017-es kedvenceinket, a folytatásban viszont a mobilra való játékok idei legérdekesebbjeit nézheti át az ajánló cikkek linkjeivel és rövid kedvcsinálóival.

1790 forintba kerül, de szerintünk megéri: megjelent Androidra az egyik legszebb mobilos játék

A fizika törvényeit meghazudtoló, érdekes játékmenetű Monument Valley második része most már androidos mobilokra és tabletekre is letölthető.

Ingyen van, és nagyon rá lehet kattanni erre a mobilos játékra

Az addiktív alkalmazásiról híres fejlesztőcsapat az egyik legnépszerűbb mobilos szórakozás, a területfoglalós játékok saját verziójával állt elő.

©

Jó kis androidos játékot csinált egy 17 éves magyar fiú

Jó néhány olyan játék található a Google Playben, ahol a főhőssel egy labirintuson keresztül mászkálva kell megküzdeni a szembe jövő ellenséggel. A harcok általában a karakterek képességein, és legfeljebb a játékos stratégiai érzékén múlnak, a 17 éves Takács Dániel mindezt egy kis logikával is megfűszerezte.

Jobb, mint az origami: szép és fejtörős lett ez a játék, ráadásul ingyenes

Az origami, a színezős játékok és a puzzle érdekes egyvelege ez a hajtogatós játék, amit mindenkinek ajánlunk.

©

Angolul tanulna ingyen? Töltse le, végre Androidon is elérhető a Duolingo játékos változata

A világ legnépszerűbb nyelvtanulós alkalmazása, a Duolingo egy éve adta ki játékos változatát, és eddig kellett várni, hogy Androidon is elérhető legyen. A türelmet óriási tananyaggal hálálják meg.

Ez az év legjobb fizikai játéka, ne hagyja ki

Remek szórakozást kínál, illetve előre gondolkodást, ügyességet és csipetnyi szerencsét is kíván ez a remek fizikai játék. Ha jól megy, akkor sok időt el lehet vele ütni.

©

Végre játszhat vele: Androidra is megjelent a Super Mario Run

Már letölthető Androidra az egyik legjobban várt mobilos játék, a Super Mario Run.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!