szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az alábbi infografika megmutatja, mire elég 10 GB-nyi adatforgalom, így személyre szabottan lehet eldönteni, kinek, hány GB-ra van szüksége, ha épp nem tartózkodik wifi közelében.

Bár sokszor vagyunk wifi közelében, amikor elvileg ingyenes (és persze korlátlan) az internet, azonban a wifi hatósugarából kilépve már a mobilhálózatot kell használnunk. A felhasználók netezési szokásai persze eltérők, így különbözik az is, hogy kinek, hány GB elég mondjuk egy hónapra.

A PhoneHouse egy infografikába foglalta össze, hogy mit jelent az egyes szolgáltatásoknál 10 GB, azaz például hány órán keresztül használhatjuk a Facebookot, hány sorozatrészt nézhetünk meg, hány zeneszámot hallgathatunk meg (természetesen a netről és nem a telefonunk memóriájából), hány órát böngészhetünk stb.

Az infografikát átnézve, ki-ki a szokásaihoz igazodva döntheti el, hogy valójában mennyi mobil adatforgalom lehet elég számára.

 

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Németh Szilárdot és Budai Gyulát

Fekete-Győr kihívta egy szigetkörre Németh Szilárdot és Budai Gyulát

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten

Fényes nappal késeltek meg egy férfit Budapesten

Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban

Ausztrál open: már 72 teniszező van karanténban