szerző:
hvg.hu

A részletekre egy picit még várnunk kell, de azt már tudni, hogy igen elégedett a DisplayMate a kedden bemutatott Google-csúcstelefon kijelzőjével.

Október 15-re ígéri a részletes tesztet Pixel 3 XL kijelzőjéről a független képernyőtesztelő és -kalibráló DispalyMate, azonban hogy addig se csigázza fel túlságosan az érdeklődést, egy tweetben már posztolta is a summázatot. Ezek szerint a Pixel 3 XL OLED kijelzője az eddigi legmagasabb A+ értékelést kapta, és neki ítélték a legjobb okostelefon-display díjat is. Azt egyelőre nem tudni, hogy az LG vagy a Samsung által készített OLED panelről van-e szó, mindenesetre ha az előbbi, akkor az igazán nagy dolog lenne.

Mindez egyúttal azt is jelenti, hogy a Google-nek sikerült úrrá lenni a Pixel 2 XL képernyőgondjain, amelyektől hangos volt a netes sajtó. Egyébként a Pixel 2 XL-t nem vizsgálta a DisplayMate, most viszont a Google időben elküldött egy Pixel 3 XL-t tesztelésre.

A DisplayMate rövid értékelése nem árul el túl sokat, különösen annak fényében, hogy nemrég még az iPhone X kijelzőjéről állította ugyanezt. Az egyik kommentelő kissé gúnyosan meg is jegyzi, hogy minden új csúcstelefon megjelenítője megkapja ezt a díjat. A jövő héten mindenesetre már okosabbak leszünk, és talán egy összehasonlítást is kapunk.

A Google kedden mutatta be New Yorkban az újdonságait, a 2018-as Pixel-telefonokat, egy kijelzős okoshangszórót és egy „majdnem laptop” tabletet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Európai Filmdíjat nyert egy magyar koprodukcióban készült animációs film

Európai Filmdíjat nyert egy magyar koprodukcióban készült animációs film

Márki-Zay Péterék új mozgalma is megy tüntetni

Márki-Zay Péterék új mozgalma is megy tüntetni

Az ellenzék a provokátoroktól tart a mai tüntetésen

Az ellenzék a provokátoroktól tart a mai tüntetésen

Cafeteria: ezeket a támogatásokat éri meg még az új év előtt kiszórni

Cafeteria: ezeket a támogatásokat éri meg még az új év előtt kiszórni

Gördülő tüntetésre hívnak fel az ellenzéki képviselők

Gördülő tüntetésre hívnak fel az ellenzéki képviselők

Újabb, Libanonból induló alagutakat fedeztek fel Izraelben

Újabb, Libanonból induló alagutakat fedeztek fel Izraelben